Jag och mina drömmar

Det är skillnad på dröm och dröm och en del tolkar man, andra är bara intryck från tidigare - inatt drömde jag om Justin Timberlake och att jag stod bakom honom i en lång kö till en kiosk. Jag pratade med honom med min knackiga engelska och hade problem med att säga travbana - undrar hur det kom in i bilden? Det måste sägas att jag aldrig funnit honom attraktiv men jäklar i min låda vad fin han var i drömmen, hahahaha.

Blogg tillhörande kraaam : BLOGGKÄRLEK, Jag och mina drömmar

Lägger upp en video som bara är till för dem med speciell humor - tycker det är härligt att Justin Timberlake bjuder på sig själv.

onsdag 14 september 2011 08:55 , i ABSOLUT MUSIC och jag3 kommentarer

 • sannamarie tor 15 sep 2011 06:22
  Ha ha ha...den var ju skitbra!!!
 • panodilkrokodil ons 14 sep 2011 21:02
  Jusin var hot under tiden med Brittan...yummy
 • a-y-s ons 14 sep 2011 16:40
  Svar: Har man ett google konto kan man klicka på dokument och skriva t.ex frågor där, sen klippa o klistra koden till sin blogg. Ett jäkla bök faktiskt så det är tur man har en flickvän som kan =D

  Du verkar verkligen inte vara en dålig förlorare du, säger inte att du är det denna gång för det har jag ännu inte kollat.


Din kommentar :

(valfritt)

(valfritt)

error

Observera att stötande, rasistiska eller liknande kommentarer inte är tillåtna på den här sidan.Om någon lämnar in ett klagomål på det du skrivit använder vi din internetadress (54.197.87.25) som identifiering.     öppna
stäng

Du måste vara ansluten för att skriva ett meddelande till kraaam

Du måste vara ansluten för att lägga till kraaam till dina vänner

 
Skapa en blogg